Tur i oturen

Jag har kommit så långt med min ljusblå klänning att jag funderar på snodd som ska snöra ihop klänningen. Detta fick mig och min sambo att åka på garnjakt.

Vi har varit uppe hos hans föräldrar i Torekov, så därför fick vi åka runt lite för att hitta ens en liten garnbutik. Och när vi väl hittade dem var de all stängda! (Vad är grejen med att garnbutiker är stängda på måndagar?)

Väl hemma tyckte Tobias mamma synd om mig (men det var verkligen inte synd om mig), så hon tog fram en hel påse med växtfärgade garner! Tydligen har hon innan hon blev fyrbarnsmor, heltidsarbetare och fritidspolitiker hålögt på med att växtfärga, brodera och väva. Hon lät mig på stående fot ärva hennes garner eftersom hon gärna vill se att de kommer till användning.

Tack och bock säger jag! Men vad är det färgat med? Tobias mamma visste inte, men vad tror ni?

Categories: Blogg