Redo för Battle of Wisby!

 

 Vecka 30 är här och nu är det bara två veckor kvar tills Medeltidsveckan. Tråkigt nog kommer jag inte kunna vara där hela veckan, allt på grund av mitt dumma jobb som inte låtit mig vara ledig. 

I vilket fall så kommer jag komma upp på fredag kväll och stanna tills söndagen. Det blir bara en helg men det är så värt det. Det som tillslut fick mig att bestämma mig att det var värt alla pengar var tanken på alla bilder som kommer läggas ut måndagen efter. Jag hade dött och varit så besviken på att jag inte varit där. Därför bestämde jag mig för att åka. 


Det här har gjort att jag har bestämt mig för att fixa i ordning mina kläder lite fortare än från början. Därför har jag sytt klart min blåa klänning som ska invigas på BOW. 

— v —

Klänningen är helt handsydd i ett ljusblått kläde från Historiska Rum. Det var  dyrt och hade lång leveranstid, men är helt fantastiskt vackert. Den har fyra kilar, två i sidorna och två bak. Den är snörd eftersom jag så småningom tänker ha en överklänning över allt. Snodden är påtad i ett tunt blått ullgarn och har en liten snörnäbb som inte syns. 

 

 

— v —

Som hätta tänker jag ha med mig två stycken till BOW. Dels min gula med päls, men den kommer jag främst sova i. Det är mysigt att sova i den, och det är också lite trygghet. Den jag främst kommer använda är den här härliga röd/blå hättan som jag gjorde klar för ett par månader sedan. Det som är kvar att göra till BOW är mitt dok och haklin så jag kan se lite ordentlig ut. På önskelistan finns också min blå/röda broderade väska, men det får vi se… 

Categories: Blogg