Nytt till Battle of Wisby

Våren har varit väldigt intensiv med jobb, ordförandeskap och nu närmar sig också Battle of Wisby. Tidigt på söndag morgon åker vi färjan över till ön och vi kommer ha lite nya saker med oss i väskorna.  Det har blivit nya hosor till Tobias och självklart blev det något litet nytt till mig också…

 

Det har inte blivit så mycket uppdateringar på senaste tiden, men det är inte så konstigt, jag har jobbat nästan 150 procent vilket gör att det inte finns så mycket tid över till Medeltiden. Lägg till att jag i våras valdes till ordförande i Carnis – vilket tar lite tid – samt att jag blev ansvarig för Carnis deltagande i Battle of Wisby. Jag har haft fullt upp.

Men nu närmar sig Battle of Wisby, och jag har naturligtvis hunnit sy lite nya saker. En sak är jag nästan färdig med, så jag vet att den kommer bli klar i tid. Ni ser den här på bilden. Ni kan nog lista ut vad det är för något, haha….

 

13902206_10154023212472600_363178829_o

 

Det har också blivit ett par nya hosor till Tobias. Planen var att hans gula hosor skulle ha varit klara till Azincourt förra sommaren (haha), men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig. Tobbe får dem till Battle of Wisby istället.

Jag har också sytt en särk till min vän Amica som i sin tur gjort en hatt till Tobias. Så Tobias kommer ha massor av nya saker till Visby. Nu längtar jag jättemycket, tidigt på söndag morgon går bussen och färjan över till Visby. Jag kommer kickstarta med att vara med på en workshop på söndagen och sen ska Carnis bygga läger så jag kommer ha fullt upp redan från början! Hoppas vi ses där. Känner ni igen mig är det bara att komma fram och säga hej!

Categories: Blogg